);

Νέα Έκδοση της Εφαρμογής Marineforecaster App Build 24.02

Νέα Έκδοση της Εφαρμογής Marineforecaster App Build 24.02

January 7, 2018 Boat Fishing Safety sailing Sailing news Weather Ψάρεμα 0

Η καινούργια έκδοση της εφαρμογής Marineforecaster για το Android είναι γεγονός.

Η έκδοση 24.02 έχει καινούργιο περιβάλλον εργασίας (UI) με κινούμενα γραφικά για τον καιρό, και επιλογές διαφορετικών μονάδων μέτρησης όπως ναυτικά μίλια, χιλιόμετρα ανά ώρα, μέτρα, πόδια, κλπ

Προστέθηκαν ακόμη χάρτες βαθυμετρίας* με συγκεκριμένα βάθη, όπως αυτά ζητήθηκαν από τους χρήστες από όλο τον κόσμο, κυρίως για το ψάρεμα.

Σε μέτρα είναι: 0.40m, 1m, 3m, 7m, 10m, 20m, 50m, 100m, 500m

Σε πόδια αντίστοιχα και με στρογγυλοποίηση των βαθών προς τα κάτω για λόγους ασφαλείας, τα αντίστοιχα βάθη είναι : 1ft, 3ft, 10ft, 23ft, 33ft, 65ft, 164ft, 328ft, 1640ft

Οι χάρτες είναι παγκόσμιοι και ο χρήστης της εφαρμογής Marineforecaster έχει την δυνατότητα να δει τα βάθη σε όλα τα μέρη του κόσμου, είτε επιλέγοντας μέτρα είτε επιλέγοντας πόδια ως μονάδα μέτρησης του βάθους. Είναι αναγκαίο να σημειώσουμε ότι, επειδή τα δεδομένα έχουν χαρτογραφηθεί από δορυφόρους οι χρήστες μπορούν να δουν βάθη όχι μόνο στην θάλασσα (πάντα για τα συγκεκριμένα μέτρα που έχουμε προσδιορίσει στην εφαρμογή και αναφέρονται παραπάνω) αλλά και στην ξηρά, που βρίσκονται κάτω από το επίπεδο της θάλασσας.

Την προσοχή σας παρακαλώ!

Οι χάρτες αυτοί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πλοήγηση γιατί δεν είναι ασφαλές, καθώς υπάρχουν και άλλα παραπλήσια βάθη που δεν αναφέρονται ή και επιπλέον δύνανται να υφίσταται υψομετρικές διαφορές λόγω φαινομένων παλίρροιας, αλλά και ναυαγίων τα οποία ενδεχομένως να έχουν αλλάξει το αναφερόμενο βάθος. Μόνο οι επίσημοι ναυτικοί χάρτες των ωκεανογραφικών υπηρεσιών κάθε χώρας ενδείκνυνται για αυτή την χρήση. Σε περίπτωση που θα γίνει χρήση των χαρτών μας, ο καπετάνιος του σκάφους είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτή του την επιλογή και φυσικά για να έχει πρόσβαση στα δεδομένα έχει συναινέσει με τους Όρους Χρήσης που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας, αλλά και μέσα στην εφαρμογή κατά την έναρξη χρήσης!

READ  32 Φάσεις του Φεγγαριού στην Νέα Ενημέρωση της Εφαρμογής Marineforecaster- Final

Στο αρχικό μενού θα βρείτε την επιλογή “Πληροφορίες“, όπου κάνοντας κλικ θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα εδώ όπου θα βρείτε αναλυτική περιγραφή της χρήσης της εφαρμογής αλλά και μικρά βίντεο χρήσης όπου σας δείχνουν πως θα λειτουργήσετε την εφαρμογή.

Ένα άλλο καινούργιο δεδομένο είναι η χρήση Μηνυμάτων (Push Notifications) μέσω της εφαρμογής. Αυτή η επιλογή δημιουργήθηκε για λόγους στιγμιαίας επικοινωνίας με τους χρήστες μας, σε περίπτωση που υπάρχει κάποια σημαντική είδηση ή ενημέρωση όπως η περίπτωση εκτάκτων καιρικών φαινομένων!

Τέλος οι διαφημίσεις από την Google με ads έχουν περιοριστεί σε μία και μοναδική εμφάνιση ανά 6 ώρες για κάθε χρήστη.

Η έκδοση για το iOs θα βγει περίπου σε 15-20 ημέρες από σήμερα. Οπότε σας παρακαλούμε, όσοι κάνετε χρήση της εφαρμογής μας στο iOs να κάνετε ακόμα λίγο υπομονή.

Την εφαρμογή για το Android θα την κατεβάσετε από εδώ.

Περιμένουμε με χαρά την θετική σας ψήφο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε είτε απευθείας μέσω του email μας: marineforecaster@gmail.com είτε μέσω του Facebook.

Καλή Χρονιά και Καλές θάλασσες.

Φιλικά,

Ανδρέας Φωής

https://marineforecaster.com

*Ευχαριστούμε θερμά το Αστεροσκοπείο Αθηνών για την στήριξη του με τους Σταθμούς Μετάδοσης Ζωντανού Καιρού καθώς και τις υποδείξεις του σχετικά με τα δεδομένα βαθυμετρίας.