);

Νέα Έκδοση για την Εφαρμογή Marineforecaster

Νέα Έκδοση για την Εφαρμογή Marineforecaster

March 2, 2019 Boating sailing Sailing news Weather εφαρμογή Καιρός Ψάρεμα 0

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι η καινούργια έκδοση της δωρεάν εφαρμογής Marineforecaster για τον καιρό στην θάλασσα μόλις ανέβηκε στο Google Play.

Η ανανεωμένη έκδοση είναι μόνο για συσκευές Android διαθέσιμη. Η έκδοση για iOs θα αργήσει μερικούς μήνες καθώς υπάρχουν κάποια θέματα με τον κώδικα που πρέπει να λυθούν.

Τι καινούργιο υπάρχει:

Νέος σχεδιασμός στα γραφικά, νέο μενού και διαφορετική απεικόνηση του καιρού ώστε με μια ματιά να είναι κανείς σε θέση να καταλαβαίνει τις γενικές καιρικές συνθήκες, χωρίς να μπεί στις λεπτομέρειες που χρειάζονται σε ένα καπετάνιο, όπως ένταση και διεύθυνση ανέμου και κύματος, ύψος και περιοδικότητα κύματος, ατμοσφαιρικές πιέσεις και άλλα δεδομένα απαραίτητα για την ιστιοπολοία ή το σκάφος.

Eγινε επίσης αναβάθμιση των φάσεων του φεγγαριού για να αποδίδεται με μεγαλύτερη ακρίβεια και πιστότητα το φαινόμενο.

Οι σταθμοί ζωντανού καιρού βρίσκονται στην διάθεσή σας για να έχετε την δυνατότητα να παίρνεται πραγματικά δεδομένα από σταθμούς κοντά στην ρότα σας και να βεβαιώνεστε για τις επικρατούσες συνθήκες χωρίς να στιρίζεστε αποκλειστικά στην πρόβλεψη για τις αποδράσεις σας, είτε αυτές είναι ένα κοντινό ψάρεμα, είτε αφορούν μεγαλύτερης διάρκειας ταξείδια με το σκάφος.

Ελπίζουμε ότι και οι δωρεάν παγκόσμιοι βαθυμετρικοί χάρτες που κατά αποκλειστικότητα δημιουργήσαμε και είναι στην διάθεσή σας να σας βοηθήσουν να κάνετε πιό αποδοτικά τα ψαρέματα σας, καθώς απεικονίζουν συγκεκριμένα βάθη για ρηχό ή βαθύ ψάρεμα.

Κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι αποδεκτή για να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι. Επίσης η θετική σας ψήφος στο Play Store είναι απαραίτητη για να προχωρήσουμε παρακάτω.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους μας υποστιρίζετε με τις συμβουλές σας και τα καλά σας λόγια. Άλλωστε στα πέντε χρόνια φτάσαμε να έχουμε 200000 χιλιάδες και πλέον χρήστες σε 145 χώρες και με τις δικές σας συμβουλές για την βελτίωση της εφαρμογής. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα πληροφοριών εδώ για να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες ή για να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play Store από εδώ!

READ  Three methods for seizing shackles

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ στείλτε email στην διεύθυνση marineforecaster@gmail.com

Σας ευχαριστούμε θερμά.