);

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

July 9, 2018 Sailing news Καιρός Ψάρεμα 0

Αγαπητοί φίλοι και χρήστες της εφαρμογής,

Από το Σαββάτο το απόγευμα 07 Ιουλίου 2018, οι χρήστες της εφαρμογής μας για συσκευές Android, αντιμετωπίζουν ένα διπλό πρόβλημα, μετά από συγκυρίες που τα εμφάνισαν σχεδόν ταυτόχρονα.

Το ένα είναι πρόβλημα με την εταιρεία που μας προμηθεύει τα καιρικά δεδομένα και το δεύτερο είναι θέματα ασφαλείας της Google σύμφωνα με την καινούργια νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.

Το αποτέλεσμα είναι οι χρήστες μας να μην μπορούν να πάρουν πρόβλεψη καιρού, αλλά και να μην μπορούν να προχωρήσουν σε καταχώρηση και ενεργοποίηση του email τους για να μπουν στους χάρτες βαθυμετρίας.

Φυσικά και σεβόμαστε το θέμα της ιδιωτικότητας των χρηστών, αλλά φαίνεται ότι η Google  επιλέγει με δικά της κριτήρια και αφού έχει το “καρπούζι” έχει και το “μαχαίρι” για να κόβει κατά το δοκούν. Θα προτιμούσαμε μια προειδοποίηση κάποιων ημερών η οποία δεν ήρθε ποτέ και φυσικά τώρα πρέπει να βρούμε που θεωρούν ότι υπήρξε πρόβλημα και να κωδικοποιήσουμε ανάλογα.

Η εταιρεία με τα δεδομένα καιρού δεν είχε καταλάβει το πρόβλημα που υπήρχε μέχρι που στείλαμε στοιχεία για να το αντιληφθούν.

Θα χρειαστούμε κάποιες ημέρες για να επανέλθουμε στα φυσιολογικά. Θα σας ενημερώσουμε όταν είμαστε έτοιμοι με καινούργια έκδοση για να καλύψουμε τα θέματα που δημιουργήθηκαν!

Προς το παρόν οι χρήστες των συσκευών για Apple με λειτουργικό iOs δεν έχουν πρόβλημα πλην του ότι στα δεδομένα δεν εμφανίζεται η ανατολή και δύση ηλίου και φεγγαριού καθώς και οι φάσεις του φεγγαριού.

Είμαστε μια ελεύθερη εφαρμογή και καλύπτουμε τα όποια έξοδα υποστήριξης και δημιουργίας με ίδια μέσα και κόστος καθώς αυτό αποτελεί το χόμπυ και το μεράκι μας. Ελπίζουμε ότι σε αυτά τα 4 χρόνια όσα έχουμε προσφέρει στην κοινότητα των απανταχού θαλασσινών να αναγνωρίζονται και φυσικά θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε πάντα δωρεάν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας. Αν μη τι άλλο, ζητάμε την κατανόηση σας και την ηθική υποστίριξη σας για να συνεχίσουμε!

READ  Three methods for seizing shackles

ΥΣ:Το ποστάρισμα της συγκεκριμένης αναφοράς, για λόγους χρόνου γίνεται αυτοματοποιημένα μέσα από την σελίδα μας. Σε περίπτωση που υπάρξει διπλή καταχώρηση από λάθος, παρακαλώ τους διαχειριστές των σελίδων να διαγράψουν το διπλότυπο. Σας ευχαριστώ!