);

Καινούργια Αναβάθμιση της Εφαρμογής Marineforecaster για το Λειτουργικό iOs

Καινούργια Αναβάθμιση της Εφαρμογής Marineforecaster για το Λειτουργικό iOs

March 31, 2018 Boat Fishing Safety sailing Sailing news Weather Ψάρεμα 0

Η δωρεάν εφαρμογή Marineforecaster από σήμερα έχει τις καινούργιες λειτουργίες και για το λειτουργικό iOs σε συσκευές iPhone & iPad. Η τελευταία επιλογή στο μενού της εφαρμογής είναι ένα αρχείο βοήθειας, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες χρήσης της εφαρμογής και των λειτουργειών της. Ακόμα θα βρείτε βοηθητικά μικρά βίντεο που δείχνουν την χρήση κάθε επιλογής. Χρησιμοποιείστε το κάθε φορά που υπάρχει κάποια απορία σχετικά με την χρήση της και φυσικά είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία χρειαστείτε, μέσω του email marineforecaster@gmail.com ή μέσω του messenger στο Facebook.

Τι καινούργιο υπάρχει:

  1. Καινούργια σχεδίαση στο περιβάλλον εργασίας (UI)
  2. Κινούμενα γραφικά για τον καιρό
  3. Επιλογή μετρικών μονάδων σε μέτρα, πόδια, ναυτικά μίλια, km/h και άλλα. Η επιλογή έχει εφαρμογή εκτός από την πρόγνωση καιρού και στα απευθείας ζωντανά δεδομένα των σταθμών καιρού από το NOAA, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και την Weather Underground.
  4. Χάρτες βαθυμετρίας με επιλογή σε μέτρα και πόδια για όλο τον κόσμο, με συγκεκριμένα βάθη, όπως ζητήθηκαν από εσάς τους χρήστες μας, κυρίως για λόγους ψαρέματος! Η επιλογή “Χάρτες” ενεργοποιείται εφόσον κάνουμε εγγραφή. Παρακαλείστε να συμπληρώνετε σωστά τα email σας καθώς καθημερινά, μέσα από τους χρήστες στο android λαμβάνουμε δεκάδες λάθος emails με λάθη όπως @gmail.con@gmail.co – κα, όπου λόγω βιασύνης δεν συμπληρώνονται σωστά και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να γίνει επιβεβαίωση από το αυτόματο σύστημα επιβεβαίωσης. Όλοι οι email providers όπως Gmail, Hotmail, Yahoo, private label, και άλλοι, είναι αποδεκτοί από το σύστημα επιβεβαίωσης.
  5. Προστέθηκαν καινούργια δεδομένα στα βοηθητικά στοιχεία που αφορούν Μαρίνες, Λιμάνια, Ράμπες κλπ. Ο τρόπος απεικόνισης γίνεται μέσα από την επιλογή Χάρτες, και εφόσον έχουμε αρχικά σώσει κάποιο σημείο ενδιαφέροντος, αλλιώς δεν θα εμφανιστούν.
  6. Περιορισμός στις διαφημίσεις από την Google. Αυτό, μαζί με το καινούργιο περιβάλλον εργασίας, έγινε για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης του επισκέπτη. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από χόμπι και τόσο η λειτουργία της, όσο επίσης η ανάπτυξη της και η συντήρηση της απαιτούν αρκετά χρήματα για να διατηρηθεί δωρεάν. Ένα μέρος της καλύπτεται από την διαφήμιση ενώ το άλλο από προσωπικά κόστη. Η μοναδική μας ανταμοιβή σε αυτή την προσπάθεια μας είναι να φανούμε χρήσιμοι στην κοινή μας αγάπη για την θάλασσα και φυσικά να παραμείνετε ασφαλείς σε κάθε σας εξόρμηση.
READ  NOAA: 2017 was 3rd warmest year on record for the globe

Επειδή καμία πρόβλεψη και κανένα μοντέλο καιρού δεν έχει την δυνατότητα να πετυχαίνει με ακρίβεια τον καιρό, δημιουργήσαμε την επιλογή Ζωντανού καιρού, όπου ο χρήστης πέρα από την πρόβλεψη για την περιοχή ενδιαφέροντος πλεύσης, μπορεί να πάρει πραγματικά δεδομένα για τις υπάρχουσες συνθήκες από σταθμούς που βρίσκονται στην ρότα του και έτσι να διασταυρώσει τα δεδομένα και να σχεδιάζει με ασφάλεια το ταξίδι του. Πέρα από τους σταθμούς της Weather Underground, όπου υπάρχουν περιορισμοί χρήσης 2 σταθμών ανά χρήστη κάθε 6 ώρες, οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του NOAA είναι ελεύθεροι να πάρετε δεδομένα από όσους σταθμούς χρειαστείτε.

  1. Τέλος τα Push Notifications για να έχουμε την δυνατότητα, κατά επιλογή, να σας ενημερώνουμε με απ’ ευθείας μυνήματα απλού κειμένου για ακραία καιρικά φαινόμενα ή άλλες σημαντικές ενημερώσεις που αφορούν τα δεδομένα της εφαρμογής.

Αν η εφαρμογή σας φαίνεται χρήσιμη, η μόνη μας ανταμοιβή είναι μια θετική αξιολόγηση και μερικά καλά λόγια στα αντίστοιχα Play Stores. Αν πάλι υπάρχει κάτι που θέλετε βοήθεια ή δεν μπορείτε να λύσετε μόνοι σας, θα προτείναμε να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας και να μας δώσετε την δυνατότητα να το δούμε μαζί, πριν ποστάρετε αρνητικά.

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε την Marineforecaster. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εφαρμογή με καινούργιες επιλογές!

Καλές θάλασσες!

 

Marineforecaster App – Your Mobile Weather Station