Γκάλοπ Εφαρμογών Καιρού Θαλάσσης

Με την πάροδο των χρόνων, η ανάπτυξη της τεχνολογίας των εφαρμογών κινητής, έφερε την δυνατότητα στις κινητές συσκευές μας να βλέπουμε με το πάτημα ενός κουμπιού, όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε συγκεντρωμένες στην οθόνη του κινητού μας.

Φυσικά και δεν ήταν δυνατόν να μείνει ο καιρός έξω από τα δρώμενα. Κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ για την χρήση των εφαρμογών καιρού για την θάλασσα, καθότι μας ενδιαφέρει άμεσα η άποψη σας.

Το γκάλοπ είναι εντελώς ανώνυμο και δεν κρατάμε κανένα στοιχείο για εσάς. Απλά διαθέτωντας λίγο από τον χρόνο σας, θα μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες του μέσου χρήστη, και εάν και όπου είναι εφικτό, να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους χρήστες μας.

[totalpoll id=”28943″]

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας.

Εάν δεν έχετε ακόμα δοκιμάσει την εφαρμογή μας, Marineforecaster, θα είμασταν χαρούμενοι να το κάνετε και να μας πείτε την γνώμη σας. Είναι ελεύθερη προς χρήση για όλους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση της εφαρμογής θα βρείτε εδώ.

Στην περίπτωση που θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή έχετε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνωντας μας ένα email κάνωντας κλικ εδώ και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό.